Categories
Uncategorized

Koop vals geld, euro’s en dollars. Koop nepgeld!

Koop vals geld, euro’s en dollars. Vals geld verkopen op de startpagina van onze website. Alle videorecensies zijn er!
Wij verkopen namaakproducten van hoge kwaliteit over de hele wereld. Er zijn verschillende nepvaluta’s beschikbaar om te bestellen!

https://Buyfakemoney.net
https://bankhummer.co

banken hadden tegen augustus hun reserves aan vreemde valuta uitgeput. Ze raakten af ​​van rekeningen in vreemde valuta in het buitenland te midden van lage tarieven, waardoor hun inkomen afnam
In juli daalde het volume van de liquiditeit in vreemde valuta van Russische banken tot nul, schatten analisten van Raiffeisenbank. Een vergelijkbare situatie was in 2018, maar toen namen klanten de valuta op vanwege de dreiging van sancties, en nu nemen banken zelf afscheid

In juli verloren Russische banken hun volledige beschikbare reserve aan deviezenliquiditeit: vanaf 1 augustus werd de indicator negatief, volgens een evaluatie door Raiffeisenbank. Het valutatekort in het systeem bedroeg $ 0,2-0,3 miljard, schatte bankanalist Denis Poryvai in een gesprek met RBC. In de afgelopen maand daalde de indicator met ongeveer $ 5 miljard en sinds het begin van het jaar met $ 15,5 miljard. Het tekort aan deviezenliquiditeit in de banksector werd voor het eerst sinds september 2018 geregistreerd.

‘We kunnen zeggen dat de staat nog steeds borderline is, nul. Dit geeft aan dat er enerzijds geen overtollige deviezenliquiditeit op de lokale markt is, en anderzijds geeft het aan dat er in augustus geen positieve veranderingen zullen plaatsvinden ”, merkt Poryvai op.

De Bank of Russia bevestigde dat de banksector in juli een afname van de deviezenliquiditeitsreserves ervoer. Daar wordt het echter geassocieerd met seizoensfactoren.

Hoe is het valutatekort ontstaan?

Volgens schattingen van Raiffeisenbank op basis van gegevens van de Centrale Bank, hebben Russische banken in juli hun kredietverlening in vreemde valuta aanzienlijk verhoogd door leningen aan klanten uit te geven voor $ 3,7 miljard. Dit is “veel atypisch” in het licht van een daling van de kredietverlening in vreemde valuta in Rusland, zeggen analisten. Tegelijkertijd was de instroom van geld van klanten in vreemde valuta bescheiden – ongeveer $ 0,6 miljard. Als gevolg hiervan ontstond een uitstroom van liquiditeit in vreemde valuta voor een bedrag van $ 3,1 miljard uit krediet- en depositotransacties.

De situatie werd ook beïnvloed door de eigen activiteiten van de banken. Zoals opgemerkt in de recensie van Raiffeisenbank, bleven marktdeelnemers geld opnemen van hun rekeningen in het buitenland: de uitstroom in juli wordt geschat op $ 6,3 miljard. balans ”, zeggen analisten. Ze geven toe dat banken aldus roebelliquiditeit hebben aangetrokken: ze verkochten vreemde valuta op de binnenlandse markt en sloten termijncontracten af ​​voor de terugkoop van vreemde valuta met uitstel. In juli hebben Russische kredietinstellingen $ 7 miljard opgenomen van rekeningen bij niet-ingezeten banken.

De Centrale Bank rapporteerde over het door banken gecreëerde valutabuffer voor $ 19 miljard
Financiën

De situatie met deviezenliquiditeit is nu anders dan in 2018, merkt Olga Ulyanova, vice-president van Moody’s, op. Volgens haar werd het tekort eerder veroorzaakt door “uitstroom uit de rekeningen van klanten, bang voor de intensivering van de retoriek van sancties”. In de zomer en herfst van 2018 bespraken de Verenigde Staten de invoering van nieuwe beperkingen voor Rusland, ook tegen grote banken. De Centrale Bank kocht ook vreemde valuta voor het ministerie van Financiën, waardoor de wisselkoers van de Russische valuta onder druk kwam te staan.

“Nu lijkt het erop dat banken zelf niet-winstgevende deviezenactiva“ loslaten ”op basis van hun verwachtingen van toekomstige in- en uitstroom”, zegt Ulyanova. Na de crisis die werd veroorzaakt door de coronavirus-pandemie, verlaagde de Amerikaanse Federal Reserve het tarief met spoed tot bijna nul (naar het niveau van 0-0,25%): zo genereerden fondsen op correspondentrekeningen in dollars geen inkomsten voor banken. De door de Europese Centrale Bank vastgestelde eurokoersen staan ​​sinds de eerste helft van de jaren 2010 op nul of negatief.
https: //
De deviezenreserves bij banken zouden beïnvloed kunnen zijn door externe gebeurtenissen, geeft Sergei Voronenko, directeur van de financiële instellingengroep S&P toe: activa van marktdeelnemers ”.

Welke risico’s brengt dit met zich mee

De situatie met de deviezenliquiditeit in de banksector zal blijven verslechteren: dit kan worden vergemakkelijkt door een onvoldoende instroom van het saldo op de lopende rekening, evenals een uitstroom van investeringen uit de OFZ-markt, aldus Poryvai. Hij vindt de situatie niet kritiek: “Dit is geen nieuwe situatie. In september 2018 bedroeg het tekort aan deviezenliquiditeit bijvoorbeeld $ 3,5 miljard – in het algemeen is het oké als dit een situatie op korte termijn is. ”

Het totale volume aan deviezenliquiditeit in de banksector is volgens de Centrale Bank op een acceptabel niveau. “Dit blijkt ook uit indicatoren van de kosten van deviezenliquiditeit op de Russische geldmarkt, inclusief het renteverschil in de segmenten van valutaswaps en interbancaire leningen (interbancaire leningen. – RBC),” – verklaarde de vertegenwoordiger van de toezichthouder.

Het volume van zeer liquide activa in vreemde valuta bevindt zich nog steeds op een comfortabel niveau ($ 43,6 miljard in juli), beaamt Voronenko. Volgens hem dekken deviezenactiva ongeveer 15% van alle deviezen

 

We hebben hoge kwaliteit niet-detecteerbare kwaliteit AA + nagemaakte bankbiljetten te koop

Wij zijn de bestsellers van nagemaakte bankbiljetten van hoge kwaliteit

We bieden alleen originele valse valuta’s van hoge kwaliteit.

We verzenden wereldwijd en we drukken en verkopen ook bankbiljetten van klasse A met meer dan 52 valuta’s in de wereld.

Dit is je kans om miljonair te worden. Ons geld is perfect gereproduceerd, niet te onderscheiden voor het oog en voor aanraking.

We verzenden in verschillende maten, verpakt en verborgen.

Al onze aantekeningen dragen alle hologrammen en watermerken en doorstaan de lichtdetectortest.

We zullen het geld rechtstreeks bij u thuis afleveren zonder tussenkomst van de douane.

we hebben een enorme hoeveelheid op voorraad.

We gebruiken de nieuwste technologie om onze biljetten te produceren, zodat deze er 100% identiek uitziet als de echte notitie.

Dit houdt dus in dat alle beveiligingsfuncties in de echte notities aanwezig zijn in de notitie die we maken.

Ons team bestaat uit hoogwaardige IT-technici uit Marokko, de VS, Rusland, India, Korea en China, enz

Ik geloof dat elke instantie die zelfs is opgelicht vanwege het kopen van vals geld, kleine bedragen heeft ontvangen.

Verzending duurt 3 tot 4 dagen via DHL of DPD of de eersteklas aangetekende levering van USPS met tracking.

We verpakken met professionaliteit en we geven u ook trackingnummers.

Waarom zou u bij ons kopen?

Onze bankbiljetten bevatten de volgende beveiligingsfuncties die het geniaal maken en we hebben de beste nagemaakte munten ter wereld, zowel in euro, dollar als in ponden.

((GELD)) GEZICHT OM ZAKEN TE ZIEN

Deze rekeningen zijn niet zelfgemaakt maar industriële en professionele productie. Van hoog

Kwaliteits IT-technici uit de VS, Rusland, Korea en China We bieden hoge kwaliteit VERGOEDING OPMERKINGEN voor de volgende valuta;

-Koop AA + Valse Euro – (EUR)

-Koop AA-kwaliteit + nagemaakte Amerikaanse dollar – USD

-Koop kwaliteit AA + Namaak DINAR – DNR

-Koop AA-kwaliteit + Namaak Brits pond – GBP

-Koop rang AA + Namaak Indiase roepie – INR

-Koop AA-kwaliteit + nagemaakte Australische dollar – AUD

-Koop AA-kwaliteit + nagemaakte Canadese Dollar – CAD

-Koop kwaliteit AA + nagemaakte Emirati Dirham – AED

-Koop rang AA + vervalste rand – ZAR

-Koop rang AA + nagemaakte Zwitserse frank – CHF

-Koop kwaliteit AA + Namaak Chinese Yuan Renminbi – CNY

-Koop kwaliteit AA + nagemaakte Maleisische ringgit – MYR

-Koop rang AA + Namaak Thaise Baht – THB

-Koop AA-kwaliteit + nagemaakte Nieuw-Zeelandse dollar – NZD

-Koop rang AA + nagemaakte Saoedi-Arabische Riyal – SAR

-Koop kwaliteit AA + Namaak Qatari Riya – QAR

 

Waarom een speciale druktechniek wordt gebruikt, zijn verschillende afbeeldingselementen aan de voorzijde van het bankbiljet herkenbaar door aanraking.

De richtlijnen voor het detecteren van valse valuta geven een vergelijking van echte en vervalste beveiligingsfuncties.

– Onze rekeningen / bankbiljetten omzeilen alles, nagemaakte pennen en machines.

– Kan worden gebruikt in banken, maar kan ook worden gebruikt waar hetzelfde als normaal geld

– We hebben de beste HOLOGRAMS EN DUPLICERENDE MACHINES

– UV: JA

Onze facturen hebben de infrarooddetectie waardoor onze facturen de UV-machines omzeilen,

Pentest en zelfs oogdetectie kopen nagemaakte experts.

Onze bankbiljetten zijn van AAA + kwaliteit.

We verkopen en bieden ook geldreinigingsdiensten en -oplossingen.

Wij verkopen AAA + SSD Black Money Solution.

-Hologrammen en holografische strips

-Micro-Belettering

-Metallic inkt en draad

-Watermarks

-IR Detectie

– Ultraviolette kenmerken

– Bekijk functies

– Verschillende serienummers

Dankzij deze functies zijn onze facturen 100% onopgemerkt, 100% veilig en beveiligd voor gebruik in een van deze gebieden:

BANKEN, CASINO, ATM, GELDWISSELAARS, WINKELS.

KOOP GELD VOOR VERGOEDING, VALSE ONDETAILBARE BANKBILJETTEN VOOR VERKOOP

 

vals geld te koop, nep geld online kopen, nep dollars, nep ponden, nep euro, online geld kopen, nep geld te koop. Koop valse dollars, koop valse Britse ponden, koop valse euro, geld, waar kan ik vals geld kopen ?.
VERKOOP, BESTEL GELD ONLINE, AANKOOP GELD ONLINE, KOOP FAKE GELD ONLINE, FAKE GELD TE KOOP, FAKE GELD ONLINE BESTELLEN, FAKE GELD ONLINE KOPEN.

Vals geld van hoge kwaliteit kopen. Vals geld, vals geld, niet-detecteerbare vals bankbiljetten van hoge kwaliteit