Categories
Uncategorized

Купете фалшиви пари – Продажба на фалшиви пари

Купете фалшиви пари. Можете да закупите фалшиви пари на главната страница на нашия уебсайт. Можете да намерите всички демонстрационни видеоклипове там.

https://Buyfakemoney.net
https://bankhummer.co

Използвайте Google translate, ако не знаете английски. Можете също да превеждате текст с помощта на приставката за преводач на сайта. Ние общуваме на английски.
Проучете всички раздели на нашия сайт, преди да се свържете с нас.

Купете фалшиви пари,
Продажба на фалшиви пари,
Купете фалшиви пари,
Купете фалшиви долари,
Купете фалшиви евро,
Купете висококачествени фалшиви пари,
Купувайте фалшиви пари онлайн,

На фона на повишената нестабилност на пазарите, Централната банка обяви продажбата на чуждестранна валута от NWF като част от сделката за прехвърляне на Сбербанк към правителството. Анализаторите нарекоха тази мярка “второто фискално правило”

Новите мерки на Банката на Русия за продажба на чуждестранна валута могат да успокоят пазара и да намалят вероятността от увеличение на ключовия лихвен процент, но е малко вероятно да доведат до значително укрепване на рублата, твърдят анализатори, интервюирани от РБК. На 19 март Централната банка обяви продажбата на чуждестранна валута от Националния фонд за богатство (NWF) на цена на уралския петрол под 25 долара за барел.

Продажбите на валута на пазара са включени в транзакцията, за да може правителството да купи Сбербанк от Централната банка. Регулаторът притежава контролен пакет в банката; на 18 март президентът Владимир Путин подписа закон за придобиването на тези акции от правителството за сметка на NWF. Както RBC писа, валутните активи на фонда трябваше да бъдат преобразувани в рубли в баланса на Централната банка, за да се плати транзакцията. Сега регулаторът ще продава валута от NWF, за да „плати за придобития пакет акции на Сбербанк“.

Разработеният механизъм ще засили стабилизиращия ефект на фискалното правило при ниски цени на петрола, което ще допринесе за икономическата и финансовата стабилност, се казва в изявление на Централната банка. Банката на Русия ще изчисли обема на допълнителните продажби в чуждестранна валута по такъв начин, че да компенсира напълно недостига в предлагането на чуждестранна валута на вътрешния пазар поради намаляване на приходите от износ от продажбата на петрол, петролни продукти и природен газ. В същото време Централната банка ще продължи стандартните операции за продажба на валута от NWF на вътрешния валутен пазар в рамките на правилото за бюджета (на 16 и 17 март, като част от този механизъм, Централната банка продава валути за 5,5 милиарда и 5,6 милиарда рубли на ден). Новата схема ще работи до 30 септември 2020 г. и само ако цената за барел Urals е под 25 долара.

На 18 март доларът поскъпна спрямо рублата с повече от 5 рубли, цената на суровия петрол Brent падна под 25 долара за барел. След като Централната банка обяви стартирането на нов механизъм за продажба на валута, търговията на Московската борса на 19 март се отвори със спад в курса на долара, но към 12:55 рублата достигна 79,4 рубли. за долара. Към 19:06 ситуацията не се е променила: рублата се търгува на 79,8 рубли. за долара. Цените на суровия сорт Brent се възстановиха до 26,7 долара през деня.

Бюджетно правило 2.0

„По принцип никой не е отнел правото на Централната банка да извършва просто валутни интервенции за сметка на златните и валутните резерви. Просто сега могат да се правят допълнителни продажби по този начин, благодарение на тази транзакция “, обяснява Владимир Брагин, директор за анализ на финансовите пазари и макроикономиката на Alfa-Capital Management Company.

„Това е някакво бюджетно правило номер две“, казва Сергей Романчук, ръководител на операциите на валутния и паричния пазар на Metallinvestbank. Според класическото бюджетно правило, когато цените на петрола паднат под $ 42,4, загубените приходи от бюджета за нефт и газ се финансират чрез продажбата на чуждестранна валута от Фонда за национално благосъстояние. За първи път Централната банка премина от покупка към продажба на валути съгласно сегашното правило след първата вълна на пазарен колапс през март.

За продажбата на валута от транзакцията със Сбербанк беше „определена неочаквано ниска цена на прекъсване – 25 долара“, казва Романчук. „Вероятно тези суми ще бъдат малки и няма да са решаващи за пазара: очевидно е, че Централната банка е изчислявала формулата за дълго време и няма да е много в случай на една седмица. Следователно тази мярка е достатъчно мека, за да повлияе на валутния пазар “, каза той. Цената на суровия петрол Urals спадна под 19 долара на 19 март, най-ниското ниво от 2002 г. насам, съобщи Argus Media.

„В този случай Централната банка просто засилва ефекта от правилото за бюджета“, съгласен е Брагин от Alfa Capital. – Идеята е, че няма нужда да се предприемат строги мерки. Спомнете си 2014 г., ситуацията беше обърната: Централната банка се опита с всички сили да стабилизира рублата, изгори 150 милиарда рубли. резерви, в крайна сметка рублата все пак трябваше да бъде освободена “

В продължение на пет месеца, тоест до края на септември, говорим за продажба на чуждестранна валута в размер на близо 30 милиарда долара, въз основа на цената на дела на Сбербанк от 2,3 трилиона рубли, изчислява главният анализатор на BCS Premier Антон Покатович. Централната банка вече увеличи обема на продадената валута като част от прилагането на правилото за бюджета до 75 милиона долара на ден, в близко бъдеще продажбите ще продължат да растат, предположи той. Заедно с продажбата на чуждестранна валута от сделката с дела на Сбербанк с петрол под 25 долара, дневните обеми на валутни продажби могат да нараснат два до три пъти, до 250-300 милиона долара, прогнозира Покатович.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/buyfakem/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420