Categories
Uncategorized

Купујте фалсификовани новац Продаја фалсификованог новца, Купујте Лажни новац

Купујте фалсификовани новац. Фалсификовани новац можете купити на главној страници наше веб странице. Тамо можете пронаћи све демонстрацијске видео записе.

https://Buyfakemoney.net 
https://bankhummer.co 

Користите Гоогле преводилац ако не знате енглески. Текст можете да преведете и помоћу додатка за преводиоце на веб локацији. Комуницирамо на енглеском.
Пре него што нас контактирате, проучите све одељке наше странице.

Купујте лажни новац,
Продаја фалсификованог новца,
Купујте фалсификовани новац,
Купујте лажне доларе,
Купите лажне евре,
Купујте фалсификовани новац високог квалитета,
Купујте лажни новац путем Интернета ,

Усред повећане волатилности на тржиштима, Централна банка је најавила продају девиза из НВФ-а као део договора о преносу Сбербанке на владу. Аналитичари су ову меру назвали „другим фискалним правилом“

Нове мере Банке Русије за продају девиза могу да смире тржиште и смање вероватноћу повећања кључне стопе, али вероватно неће довести до значајног јачања рубље, кажу аналитичари са којима је разговарао РБЦ. Централна банка је 19. марта објавила продају девиза из Националног фонда за богатство (НВФ) по цени нафте Уралс испод 25 долара по барелу.

Продаја валута на тржишту уграђена је у трансакцију којом држава купује Сбербанку од Централне банке. Регулатор поседује контролни удео у банци; председник Владимир Путин потписао је 18. марта закон о стицању ових акција од стране владе на штету НВФ-а. Како је РБЦ писао, девизна средства фонда морала су да се претворе у рубље у билансу стања Централне банке да би се платила трансакција. Сада ће регулатор продати девизе из НВФ-а како би „платио стечени пакет акција Сбербанке“.

Развијени механизам ојачаће стабилизујући ефекат буџетског правила при ниским ценама нафте, што ће допринети економској и финансијској стабилности, рекла је Централна банка. Банка Русије израчунаће обим додатне продаје девиза на начин да у потпуности надокнади мањак у понуди девиза на домаћем тржишту због смањења прихода од извоза од продаје нафте, нафтних деривата и природног гаса. Централна банка ће истовремено наставити са стандардним операцијама продаје валуте из НСВ на домаћем девизном тржишту у оквиру буџетског правила (16. и 17. марта, у оквиру овог механизма, Централна банка је дневно продавала валуте у вредности од 5,5 милијарди и 5,6 милијарди рубаља). Нова шема радиће до 30. септембра 2020. и само ако је цена барела Урала испод 25 долара.

18. марта долар је поскупио у односу на рубљу за више од 5 рубаља, цена нафте Брент пала је испод 25 долара за барел. Након што је Централна банка најавила покретање новог механизма за продају валуте, трговање на Московској берзи 19. марта отворило се падом курса долара, али је до 12:55 рубља достигла 79,4 рубаља. за долар. До 19:06 ситуација се није променила: рубља се трговала на 79,8 рубаља. за долар. Цене сирове нафте брент опоравиле су се током дана на 26,7 долара.

Правило буџета 2.0

„У принципу, нико није одузео Централној банци право да једноставно врши девизне интервенције на штету златних и девизних резерви. Само што се сада на овај начин може извршити додатна продаја, захваљујући овој трансакцији “, објашњава Владимир Брагин, директор за анализу финансијских тржишта и макроекономију компаније Алфа Цапитал Манагемент.

„Ово је нека врста буџетског правила број два“, каже Сергеј Романчук, шеф операција на валутном и новчаном тржишту Металлинвестбанк. Према класичном буџетском правилу, када цене нафте падну испод 42,4 долара, изгубљени приходи из буџета за нафту и гас финансирају се продајом девиза из Фонда за националну добробит. По први пут, Централна банка је прешла са куповине на продају валута по садашњем правилу након првог таласа тржишног колапса овог марта.

За продају валуте из уговора са Сбербанком, „постављена је неочекивано ниска гранична цена – 25 долара“, каже Романчук. „Вероватно ће ови износи бити мали и неће бити пресудни за тржиште: очигледно је да је Централна банка дуго израчунавала формулу, а у случају недеље неће бити много. Стога је ова мера довољно мека да утиче на девизно тржиште “, рекао је он. Цена сирове нафте Уралс пала је 19. марта испод 19 долара, најнижи ниво од 2002. године, известила је Аргус Медиа.

„У овом случају, Централна банка једноставно појачава ефекат буџетског правила“, слаже се Брагин из Алфа Цапитал-а. – Идеја је да не треба ићи на оштре мере. Сетите се 2014. године, ситуација је била супротна: Централна банка је свим снагама покушала да стабилизује рубљу, спалила 150 милијарди рубаља. резерве, на крају је рубља ипак морала да буде пуштена “

Пет месеци, односно до краја септембра, говоримо о продаји девиза у износу од близу 30 милијарди долара, на основу цене удела Сбербанке од 2,3 билиона рубаља, израчунао је главни аналитичар премијера БЦС Антон Покатовицх. Централна банка је већ повећала обим продате валуте у оквиру спровођења буџетског правила на 75 милиона долара дневно; у блиској будућности, обим продаје ће и даље расти, сугерисао је он. Заједно са продајом девиза из посла са пакетом Сбербанке са нафтом испод 25 долара, дневни обим девизне продаје може порасти два до три пута, на 250-300 милиона долара, предвиђа Покатовицх.

One reply on “Купујте фалсификовани новац Продаја фалсификованог новца, Купујте Лажни новац”

100% КУАЛИТИ ЦОУНТЕРФЕИТ МОНЕИ (£, $, € …), ДОЗВОЛА ВОЗАЧА, ПАССПОРТ
Нудимо само оригиналне висококвалитетне фалсификоване новчанице
буи факе цурренци онлине
Једнократно премијум решење за куповину 100% висококвалитетног фалсификованог новца за продају као што су британске фунте, америчко-канадски долари, евро, кинески јуан, данска круна и куповина фалсификата УСД, ЕУРО, ГБП и других валута који су доступни за продају . Ми смо водећи дистрибутер и добављачи врхунског лажног фалсификованог новца на мрежи.

Ми смо најбољи и јединствени произвођач висококвалитетних кривотворених новчаница. Са преко милијарду наших производа кружи широм света. Нудимо само оригиналну висококвалитетну кривотворену валуту НАПОМЕНЕ. Достављамо широм света.
Најквалитетнији фалсификовани новац за продају. Доступан је долар, фунта, еуро и друге валуте. Имамо партнере у скоро свакој земљи, тако да ако тражите посао лицем у лице онда само контактирајте и наведите своју локацију и имат ћете своје рачуне
ГДЈЕ МОЖЕТЕ ПРОВОДИТИ НОВАЦ?
МЦ ДОНАЛД’С, ТРГОВИНЕ, РЕСТОРАНИ, СУПЕРМАРКЕТИ, БЕНЗИНСКЕ ТРГОВИНЕ, ИГРАЧКА ХАЛА, АТМ, БАНКЕ, ТРГОВАЧКИ ЦЕНТРИ, ПАРКОВИ ЗА ИГРЕ И АТРАКЦИЈЕ, ЕЛЕКТРОНСКЕ ТРГОВИНЕ, ТАКСИ, МЕТРО И ЖЕЛЕЗНИЧКУ СТАНИЦУ, КОРИСТИ СЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ АУТОБУСА И БИЛО КОЈИ ТРАНСПОРТ ЛИЧНА СВРХА И СВАКОГА

Наше рачуне / белешке заобилазе све, фалсификоване оловке и машине.
— Имамо најбоље ХОЛОГРАМЕ И ДУПЛИЦАТИНГ МАШИНЕ
-УВ: ДА
-Све сигурносне ферметере су доступне
-Зашто би купио од нас?
Наше новчанице садрже сљедеће сигурносне значајке које чине
да буде геније и да имамо најбољу фалсификат у свету
Еуро и долар и било који рачун по вашем избору.
Безбедносне карактеристике наших новчаница испод:
Интаглио принтинг
Ватермаркс
Сецурити тхреад
Прозорни регистар
Посебна фолија / специјални фолијски елементи
Прелазеће траке / промена боје.
ЕУР — Еуро
УСД — УС Доллар
ДНР — ДИНАР
ИНР — Индијска рупија
АУД — аустралијски долар
АЕД — Емирански дирхам
ЦХФ — Швајцарски франак
ЦНИ — кинески јуан ренминби
МИР — Малезијски Ринггит
ТХБ — Тхаи Бахт
САР — Саудијска Арабија
КАР — Катарски ријал
НЗД — Нови Зеланд Долла
фалсификовани новац за продају, купите лажни новац онлине, лажни долар, лажни фунти, лажни еуро, купите новац онлине, лажни новац за продају. Купите лажне доларе, купите лажне британске фунте, купите лажни еуро, новац, где могу да купим фалсификовани новац?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *