Categories
Uncategorized

Blini para të falsifikuara – Blini para të falsifikuara me cilësi të lartë

Blini para të falsifikuara. Ju mund të blini para të falsifikuara në faqen kryesore të faqes sonë të internetit. Të gjitha videot demonstruese mund t’i gjeni atje.

https://Buyfakemoney.net
https://bankhummer.co

Përdorni Google translate nëse nuk dini anglisht. Ju gjithashtu mund të përktheni tekstin duke përdorur shtojcën e përkthyesit në sit. Ne komunikojmë në anglisht.
Studioni të gjitha pjesët e faqes tonë përpara se të na kontaktoni.

Blini para të rreme,
Shitja e parave të falsifikuara,
Blini para të falsifikuara,
Blini dollarë të rremë,
Blini euro false,
Blini para të falsifikuara me cilësi të lartë,
Blini para të rreme në internet,

Mes rritjes së paqëndrueshmërisë në tregje, Banka Qendrore njoftoi shitjen e valutës së huaj nga NWF si pjesë e marrëveshjes për transferimin e Sberbank te qeveria. Analistët e quajtën këtë masë “rregulli i dytë fiskal”

Masat e reja nga Banka e Rusisë për të shitur valutë të huaj mund të qetësojnë tregun dhe të zvogëlojnë gjasat e një rritje në normën bazë, por nuk ka gjasa të çojnë në një forcim të ndjeshëm të rubla, thonë analistët e intervistuar nga RBC. Më 19 Mars, Banka Qendrore njoftoi shitjen e valutës së huaj nga Fondi Kombëtar i Pasurisë (NWF) me çmimin e naftës Urals nën 25 dollarë për fuçi.

Shitjet e valutave në treg janë të përfshira në transaksionin për qeverinë për të blerë Sberbank nga Banka Qendrore. Rregullatori zotëron një aksion kontrollues në bankë; më 18 Mars, Presidenti Vladimir Putin nënshkroi një ligj mbi blerjen e këtyre aksioneve nga qeveria në kurriz të NWF. Siç shkroi RBC, mjetet e këmbimit valutor të fondit duhej të shndërroheshin në rubla në bilancin e Bankës Qendrore për të paguar transaksionin. Tani rregullatori do të shesë valutë të huaj nga NWF për të “paguar për bllokun e fituar të aksioneve të Sberbank”.

Mekanizmi i zhvilluar do të forcojë efektin stabilizues të rregullit fiskal me çmime të ulëta të naftës, i cili do të kontribuojë në stabilitetin ekonomik dhe financiar, tha Banka Qendrore në një deklaratë. Banka e Rusisë do të llogarisë vëllimin e shitjeve shtesë të valutave të huaja në një mënyrë të tillë që të kompensojë plotësisht mungesën e furnizimit me valutë të huaj në tregun e brendshëm për shkak të një rënie të të ardhurave nga eksporti nga shitja e naftës, produkteve të naftës dhe gazit natyror. Në të njëjtën kohë, Banka Qendrore do të vazhdojë operacionet standarde për shitjen e monedhës nga NWF në tregun e brendshëm të këmbimit valutor brenda kornizës së rregullit të buxhetit (më 16 dhe 17 Mars, si pjesë e këtij mekanizmi, Banka Qendrore shiti monedha për 5.5 miliardë dhe 5.6 miliardë rubla në ditë). Skema e re do të funksionojë deri më 30 shtator 2020 dhe vetëm nëse çmimi për një fuçi Urale është nën 25 dollarë.

Më 18 mars, dollari u rrit në çmim ndaj rubla me më shumë se 5 rubla, çmimi i naftës bruto Brent ra nën 25 dollarë për fuçi. Pasi Banka Qendrore njoftoi fillimin e një mekanizmi të ri për shitjen e monedhës, tregtimi në Bursën e Moskës më 19 Mars u hap me një rënie të kursit të dollarit, por nga 12:55 rubla kishte arritur në 79,4 rubla. për dollarin. Deri në orën 19:06 situata nuk kishte ndryshuar: rubla tregtohej me 79.8 rubla. për dollarin. Çmimet e naftës së papërpunuar Brent u rikuperuan në 26.7 dollarë gjatë ditës.

Rregulla e Buxhetit 2.0

“Në parim, askush nuk i ka hequr Bankës Qendrore të drejtën për të kryer thjesht ndërhyrje në valutë në kurriz të rezervave të arit dhe valutave. Thjesht tani shitjet shtesë mund të bëhen në këtë mënyrë, për shkak të këtij transaksioni, ”shpjegon Vladimir Bragin, drejtori për analizën e tregjeve financiare dhe makroekonomisë së Alfa-Capital Management Company.

“Ky është një lloj rregulli buxhetor numër dy”, thotë Sergei Romanchuk, shefi i operacioneve në tregjet e monedhës dhe të parave të Metallinvestbank. Sipas rregullit klasik të buxhetit, kur çmimet e naftës bien nën 42,4 dollarë, të ardhurat e humbura të buxhetit të naftës dhe gazit financohen përmes shitjes së valutës së huaj nga Fondi Kombëtar i Mirëqenies. Për herë të parë, Banka Qendrore kaloi nga blerja në shitjen e monedhave nën rregullin aktual pas valës së parë të kolapsit të tregut këtë mars.

Për shitjen e valutës nga transaksioni me Sberbank, “u vendos një çmim i ulët i pritjes së ulët – 25 dollarë”, thotë Romanchuk. “Ndoshta, këto shuma do të jenë të vogla dhe jo vendimtare për tregun: është e qartë që Banka Qendrore ka llogaritur formulën për një kohë të gjatë dhe nuk do të jetë shumë në rastin e një jave. Prandaj, kjo masë është mjaft e butë për të ndikuar në tregun e këmbimit valutor, ”tha ai. Çmimi i naftës bruto të Uralit ra nën 19 dollarë në 19 Mars, niveli më i ulët që nga viti 2002, njoftoi Argus Media.

“Në këtë rast, Banka Qendrore thjesht forcon efektin e rregullit të buxhetit,” pajtohet Bragin nga Alfa Capital. – Ideja është që nuk ka nevojë të shkohet në masa të ashpra. Mos harroni 2014, situata ishte e kundërta: Banka Qendrore u përpoq me të gjitha forcat e saj për të stabilizuar rubla, djegur 150 miliardë rubla. rezervat, në fund të fundit rubla duhej të lirohej ”

Për pesë muaj, domethënë, deri në fund të shtatorit, ne po flasim për shitjen e valutës së huaj në një shumë afër 30 miliardë dollarë, bazuar në koston e aksioneve të Sberbank prej 2.3 trilionë rubla, llogariti analisti kryesor në Kryeministrin e BCS Anton Pokatovich. Banka Qendrore tashmë ka rritur vëllimin e monedhës së shitur brenda kornizës së zbatimit të rregullit buxhetor në 75 milion dollarë në ditë; në të ardhmen e afërt, vëllimet e shitjeve do të vazhdojnë të rriten, sugjeroi ai. Së bashku me shitjen e valutës së huaj nga marrëveshja me paketën Sberbank me naftë nën 25 dollarë, vëllimet ditore të shitjeve në valutë mund të rriten dy deri në tre herë, në 250-300 milion dollarë, parashikon Pokatovich.